Endelig er det Sommerferie!

I dag hadde jeg min siste eksamen. Endelig! Nå kan jeg jobbe, spille Tekken 6 og reise så mye jeg vil. Jeg har gledet meg på det. I juni skal jeg til Oslo og kanskje til København også, men jeg er ikke sikker for jeg har ganske dårlig økonomi nå og dessuten reiste vi til Filippinene i fjor og var der i nesten 3 måneder. 
Don’t worry be happy.

Jeg savner turen på Filippinene, selv om det er så varmt der. Jeg har aldri likt temperaturen i Filippinene, men jeg må innrøme at jeg savner den varmen nå i dette kalde Norge. I know, sånn er livet. Av og til må vi leve uten den opplevelsen eller noe som vi trenger eller savner akkurat nå for å lære oss takknemlighet. 

Uansett, må jeg feire fordi jeg er ferdig med eksamenene. Jeg har tenkt meg å grille ved stranden, spille volleyball og sole meg med vennene mine, men det skal ikke bli aktuelt denne uka pga dårlig vær (regn og sky). ja ja, bedre det enn snø.:)Du da? Har du sommerferien nå? 🙂

Advertisements

Author: therebelchic

Cristina is 29-year-old photo enthusiast and an aspiring photographer. She grew up in the Philippines and moved to Norway when she was 19 years old. She is currently working in Bergen as a health care assistant and sales agent. During her free time, she would go out and explore nature in the nearby areas alone or with friends and share her adventures on her blog. She dreams of conquering each and every mountains of Norway and take photos of the fjords and wildlife. She also wants to explore portrait photography. Her gadgets of choice are smartphones, iPad and digital cameras. Her blog missrebelchic.com serve as er online book for her family, friends, acquaintances and people who share the same interests with her or for those who just need an inspiration. So basically, her blog is not only for photos but for musings as well. She also wants to inspire people to go out in nature. Disclaimer: All photos in this blog are taken by me a.k.a. The Rebel Chic unless stated otherwise.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s