Endelig er det Sommerferie!

I dag hadde jeg min siste eksamen. Endelig! Nå kan jeg jobbe, spille Tekken 6 og reise så mye jeg vil. Jeg har gledet meg på det. I juni skal jeg til Oslo og kanskje til København også, men jeg er ikke sikker for jeg har ganske dårlig økonomi nå og dessuten reiste vi til Filippinene i fjor og var der i nesten 3 måneder. 
Don’t worry be happy.

Jeg savner turen på Filippinene, selv om det er så varmt der. Jeg har aldri likt temperaturen i Filippinene, men jeg må innrøme at jeg savner den varmen nå i dette kalde Norge. I know, sånn er livet. Av og til må vi leve uten den opplevelsen eller noe som vi trenger eller savner akkurat nå for å lære oss takknemlighet. 

Uansett, må jeg feire fordi jeg er ferdig med eksamenene. Jeg har tenkt meg å grille ved stranden, spille volleyball og sole meg med vennene mine, men det skal ikke bli aktuelt denne uka pga dårlig vær (regn og sky). ja ja, bedre det enn snø.:)Du da? Har du sommerferien nå? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Lampelina

never learns ¯\_(ツ)_/¯

renegade7x

Natalia's space

Baby Help Tips

Only The Best Baby Gear Guide For New Moms

Tea Is A Wish Your Heart Makes

Teas, Tisanes & Migraines

CreArtistic Mom

It is all about creative crafts in Crochet & Knitting Stitch, Arts of Fashion Designs, Photography with own interpretation and message from God.

itsmarixseason

#itsmarixseason #beauty #health #wellness #travel #visualarts

EDUCATION IN JAPAN COMMUNITY Blog

Features & info on educating kids in Japan

Joei & Me

Live life. Take pictures. Drink good tea.

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

Lost and Found - Finding Your Authentic Happiness

A Guide to a Happier Life in your Twenties

ThingsYouShouldLearn.com

You came here to learn what you should have learned.

not just greenfingers

Mrs Thrift's Simple Living in the Modern Day......Kitchen Garden, Allotment, Baking And More...

%d bloggers like this: