Fred og ro (din båt)

Norsk versjon:

Den beste måten å tilbringe alenetiden eller fritiden på uten at det blir kjedelig, er å prøve noe nytt! Denne uken har været vært fint. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten for snart blir det travelt på meg og når høsten kommer så blir det sikkert en del dårlig vær og sjø!

For noen dager siden har jeg prøvd oppblåsbare båten til min datter og rodde langs Hundvinvatnet. Det er første gang for meg å sitte aleine på en båt og faktisk ro aleine. Fordi før jeg turte ikke på grunn av talassafobi. Ja, kjedelig men jeg har bestemt meg for at denne fobien ikke skal stoppe meg for å prøve noe kjekt. Samtidig så må jeg lære meg selv å stole på utstyr som jeg har som i dette tilfellet- redningsvesten.

Det gikk veldig bra og jeg storkoste meg selv om jeg slet med å bruke båt årene. Jeg synes at utsikten har så mye å si for en veldig fin båttur opplevelse!

English version:

The best way to spend your alone time or free time without it getting boring is to try something new! This week the weather has been nice. I am so grateful that I got the opportunity because soon I will be busy and when autumn comes there will probably be a lot of bad weather and sea!

A few days ago, I tried my daughter's inflatable boat and rowed along Hundvinvatnet. It's the first time for me to sit alone on a boat and actually row alone. Because before I didn't dare because of thalassaphobia. Yes, boring but I have decided that this phobia will not stop me from trying something fun. At the same time, I have to teach myself to trust the equipment that I have, as in this case - the life jacket.

It went very well and I had a great time even though I struggled to use the oars. I think that the view has so much to say for a very nice boat trip experience!

På vei til brua (On the way to the bridge)
Har gledet meg til å se hva andre siden av brua har å tilby! (I’ve been looking forward to seeing what the other side of the bridge has to offer)
.. og det skuffet ikke! (and it didn’t disappoint)
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s